Steg 1: Filma

Med dagens teknologi behöver du inte längre anlita ett filmteam för att skapa företagsvideos. Nu kan du med hjälp av din mobil eller surfplatta, filma kvalitativa videos utan någon större kostnad. Ladda sedan upp materialet på ditt personliga Ucast-konto.

Steg 2: Redigera

I vårt redigeringsverktyg kan du enkelt bestämma hur långa dina klipp ska vara, lägga till logga, intro/outro, namnskylt och krydda till din video med lite  bakgrundsmusik. Och det bästa av allt, ingen tidigare erfarenhet krävs!

Steg 3: Dela

Stärk din digitala närvaro genom att dela din video med andra. Dela på sociala medier, skapa en delningslänk eller ladda ner videon direkt från ditt Ucast-konto.

 • "Jag rekommenderar alla att testa! Perfekt för den mindre budgeten med stora ambitionen!"

  Elin Hultqvist
  Elin Hultqvist Time Care AB/ Marketing Executive
 • ”Ucast är enkelt, fräscht och passar vårt sätt att kommunicera ut vår kompetens till såväl kunder som medarbetare. Vare sig det är nya eller gamla bekantskaper…”

  Ali Ranji
  Ali Ranji CO-Pilot Bygg & Projektledning AB
 • Vi har kommunicerat med video tidigare men det var ett superstort projekt där vi hyrde in ett filmteam, skrev olika manus och involverade alla anställda under flera dagar. Detta känns mer nutid, enklare och framförallt billigare.

  Sofia Hjärner
  Sofia Hjärner Regissörsvillan AB
 • Vi strävar alltid efter att ligga i framkant och att leva upp till ryktet som ”Eventhotellet för de stora ögonblicken”. Med Ucast fick vi möjlighet att förverkliga de idéer vi hade och leverera ett proffsigt slutresultat.

  Björn Callin
  Björn Callin Quality Hotel™ Friends By Nordic Choice Hotels