En videoproduktionsbyrå
i din ficka

Ucast är en samling tjänster som hjälper dig kommunicera med rörligt material snabbt, smidigt och kostnadseffektivt.

Vad är Ucast?

owl_walk_web_150px

Genom att erbjuda traditionell videoproduktion i kombination med en rad andra digitala tjänster har vi sänkt tröskeln till effektiv videokommunikation. Vår vision är att du som företagare, med hjälp av Ucasts tjänster, enkelt ska kunna producera videos på egen hand.

Hos oss har din produktion alltid högsta prioritet där vi arbetar utifrån dina önskemål och villkor. Allt du behöver för att komma igång är en mobil eller surfplatta, svårare än så är det inte.

Vilka är Ucrew?

Vi som arbetar med dina produktioner är filmare, redigerare, illustratörer, animatörer och musikproducenter. Med en bred kompetens i en positiv arbetsmiljö arbetar vi för att dina önskemål och villkor ska bli verkliga. När din tid inte räcker till, står vi redo att dela med oss av vår kunskap till dig.

Grupp_ucrew_webb4

Varför Ucast?

Ta reda på vilka fördelar och möjligheter det finns med Ucast.

Fördelar med Ucast

För alla

För alla

Enkelt

Enkelt

Tillgänglighet

Tillgänglighet

Workshop

Workshop

Egen kanal

Egen kanal

Videoportalen

Videoportalen

 • "Jag rekommenderar alla att testa! Perfekt för den mindre budgeten med stora ambitionen!"

  Elin Hultqvist
  Elin Hultqvist Time Care AB/ Marketing Executive
 • ”Ucast är enkelt, fräscht och passar vårt sätt att kommunicera ut vår kompetens till såväl kunder som medarbetare. Vare sig det är nya eller gamla bekantskaper…”

  Ali Ranji
  Ali Ranji CO-Pilot Bygg & Projektledning AB
 • Vi har kommunicerat med video tidigare men det var ett superstort projekt där vi hyrde in ett filmteam, skrev olika manus och involverade alla anställda under flera dagar. Detta känns mer nutid, enklare och framförallt billigare.

  Sofia Hjärner
  Sofia Hjärner Regissörsvillan AB
 • Vi strävar alltid efter att ligga i framkant och att leva upp till ryktet som ”Eventhotellet för de stora ögonblicken”. Med Ucast fick vi möjlighet att förverkliga de idéer vi hade och leverera ett proffsigt slutresultat.

  Björn Callin
  Björn Callin Quality Hotel™ Friends By Nordic Choice Hotels