Kundens tidigare utmaning

Quality Hotel™ Friends By Nordic Choice Hotels arbetar ständigt med att försöka visualisera och förstärka känslan av hotellets atmosfär samt ge kunder och gäster en inblick i hur personalen arbetar på hotellet. Idag kommunicerar de all information och annat material främst på sociala medier men däremot har de inte haft möjlighet att enkelt och snabbt kunna redigera och klippa i videos.

qualityhotels

Hur använder de Ucast?

För att Quality Hotel Friends lättare ska kunna förmedla deras budskap och förstärka känslan av hotellets atmosfär har de tagit hjälp av Ucrew som filmat hotellet utifrån deras idéer och önskemål.

”Samarbetet med Ucrew har varit jättebra. Vi har kommit bra överens och teamet har varit enkla att arbeta med och gett oss möjlighet att själva komma med synpunkter, idéer och önskemål.”

”Med hjälp av Ucast kan vi skicka in det material vi vill ha så ser dem till att snygga till det och ge oss ett proffsigt slutresultat.”

Resultatet

Quality Hotel Friends ser en växande trenden inom rörlig kommunikation och är väldigt nöjda med slutresultatet och att Ucast kunde matcha deras behov och önskemål. ”Vi har fått fantastisk respons på vår video. Det känns som att våra gäster har fått en inblick i hur vår verksamhet fungerar och att vi älskar det vi arbetar med.”

Vi strävar alltid efter att ligga i framkant och att leva upp till ryktet som ”Eventhotellet för de stora ögonblicken”. Med Ucast fick vi möjlighet att förverkliga de idéer vi hade och leverera ett proffsigt slutresultat.
Björn Callin, Quality Hotel™ Friends By Nordic Choice Hotels

Kontakta oss så presenterar vi hur Ucast kan hjälpa dig och ditt företag.

Skicka ett mail