Ucrew

Hur kan vi hjälpa dig?

Vi är din videoproduktionsbyrå redo att hjälpa dig med din produktion. Vill du bolla idéer eller lägga till ytterligare saker i din video? Vi löser det!

När ni vill göra en produktion som måste vara ordentligt genomarbetad och professionell är videoredigeringen grunden. Här skapar vi känslan i er video. Våra redigerare har många års erfarenhet och står till förfogande.

Få saker kan förmedla känslor som musik och bild tillsammans. Lyft er produktion med musik som skapar den känsla som passar budskapet bäst. Ta gärna hjälp av vår kompositör – Robin Henriksson– som gärna guidar er till den mest passade låten.

Ibland blir inte färgerna i klippen precis som man ville att dem skulle bli. Om bilden blev mörk eller för ljus, om huden blev gul eller om man vill förstärka en färg så bör man färgjustera klippet så man får dem färgerna man vill ha.

Här arbetar vi för att förbättra ljudet i er video. Vi skapar en jämn nivå genom hela videon för att mottagaren ska få en behaglig upplevelse. Niclas hjälper er med ljudmixen.

Ge era videos en mer professionell känsla genom att arbeta med ett intro och outro i alla produktioner. Mottagaren kommer direkt veta att ni är avsändare av informationen och minnas er framför era konkurrenter. Kim och Kaisa guidar och hjälper er gärna med detta.

Vill ni göra ett riktigt avtryck hos mottagaren? Infografik används för att förstärka, förtydliga och informera mottagaren om budskapet genom animationer, ikoner eller ordförstärkare. Istället för att bara prata om en ökning kan ni nu även visa samma ökning i ett diagram som ritas upp i videon.

Nå ut till en bredare publik genom att lägga till undertexter. Kan användas för att översätta ett främmande språk, hjälpa hörselskadade eller bara förtydliga innehållet i videon. För närvarande översätter vi enbart engelska/svenska.

Stärk upp din video med en berättarröst som spelas upp i bakgrunden i en självgående presentation av exempelvis en produkt eller tjänst. Rösten kan bland annat användas till att förtydliga det rörliga materialet eller sammanfatta information. Berättarrösten är ett utmärkt sätt att föra en handling framåt.

 • "Jag rekommenderar alla att testa! Perfekt för den mindre budgeten med stora ambitionen!"

  Elin Hultqvist
  Elin Hultqvist Time Care AB/ Marketing Executive
 • ”Ucast är enkelt, fräscht och passar vårt sätt att kommunicera ut vår kompetens till såväl kunder som medarbetare. Vare sig det är nya eller gamla bekantskaper…”

  Ali Ranji
  Ali Ranji CO-Pilot Bygg & Projektledning AB
 • Vi har kommunicerat med video tidigare men det var ett superstort projekt där vi hyrde in ett filmteam, skrev olika manus och involverade alla anställda under flera dagar. Detta känns mer nutid, enklare och framförallt billigare.

  Sofia Hjärner
  Sofia Hjärner Regissörsvillan AB
 • Vi strävar alltid efter att ligga i framkant och att leva upp till ryktet som ”Eventhotellet för de stora ögonblicken”. Med Ucast fick vi möjlighet att förverkliga de idéer vi hade och leverera ett proffsigt slutresultat.

  Björn Callin
  Björn Callin Quality Hotel™ Friends By Nordic Choice Hotels